lofotferie statsbuene kabelvag

Om oss

Lofotferie holder til i Kabelvåg, ca 5 km vest for Svolvær.

Lofotferie er en fullservice bedrift, og tilbyr overnatting, kurs/konferanse og events. Hvis du ønsker det, vil vi være en aktiv tilrettelegger for ditt arrangement. Vi har en bredt kontaktnett av tilbydere av aktiviteter, og kan bl.a. i egen regi tilby aktiviteter av maritim art. I tillegg til overnatting og kurs/konferanse så har vi båter til utleie, med og uten kabin. Og skulle du som gjest få lyst til å bestille frokost eller middag, så fikser vi det også!

Vår overnattingstetter:

TYSKHELLA RORBUFERIE ligger sentralt plassert i Kabelvåg med utsikt mot Vestfjorden og moloen. Tyskhellas bygning er fra 1905 og huset - som tidligere var et fiskebruk - er bygd fast i berget. Leilighetene er knyttet sammen med trapper, terrasser og små bruer. Kjempekoselig!

I den lille havnen av Kabelvåg befinner seg STATSBUENE, som er et kompleks bestående av rorbuer bygd i 1923. Her får man oppleve en blanding av et levende museum og moderne komfort. Kun adskilt fra Vestfjorden med en molo, tilbyr de uforglemmelig utsikt mot fjelltopper og mot sjøen.

Gjester som ønsker å bo i koselige rom rett på kaia vil finne hos VANDRERHJEM LOFOTFERIE det rette stedet å slappe av i naturskjønne omgivelser. Plassert i nærheten av sentrum, tilbyr Vandrerhjem Lofotferie en fantastisk panoramautsikt over Vestfjorden.

Til info:

  • Resepsjonen av Tyskhella Rorbuferie, Statsbuene og Vandrerhjem Lofotferie ligger i Torggata 16, 8310 Kabelvåg.
  • Helårsåpent: mandag - fredag fra kl. 10:00 til 16:00, lørdag og søndag etter avtale.
  • I hovedsesongen 1. juni - 15. august daglig fra kl. 09:00 til 21:00.

Til info:

  • Resepsjonen av Sandvika Camping er åpent fra 1. juni til 30. september.
  • I hovedsesongen 1. juni - 15.august daglig fra kl. 08:00 til 22:00. Fra 16. august til 30. september fra kl. 08:00 - 16:00 eller etter avtale.